Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Retirada d'amiant

Retirada d'amiant

La teva empresa de retirada d'amiant a Barcelona

La retirada de fibrociment amb amiant és un procés que exigeix control, seguretat i neteja, perquè pot ser nociu en aquells casos en què es trenca o està trencat. El fibrociment amb amiant ha estat molt utilitzat en el sector de la construcció. En conseqüència, són molts els edificis que presenten estructures fetes d'aquest material, que en l'actualitat està en desús i es retira pel seu possible impacte negatiu en la salut.

Retirada d'amiant
Et portem fins a dalt de tot

Retirada de fibrociment d'amiant

L'amiant es troba sovint alguns elements urbans i de construcció com les típiques plaques de uralita usades en teulades, com també xemeneies, sortides de fum, canonades i dipòsits o reixes. Per a la retirada d'amiant, és molt important evitar que quedin residus i s'han de transportar amb molta cura fins als punts de tractament. És molt important que aquest material no es trenqui, i en cas d'estar trencat, tractar-ho amb mesures segures.

A Vertigen som la teva empresa de retirada d'amiant, perquè portem molts anys gestionant aquest procés en tota mena d'edificis i construccions. Ens encarreguem de retirar el amiant, embalar-ho, protegir-ho i degudament transportar-ho, per a finalment eliminar-ho i no deixar cap residu.

El fibrociment d'amiant va deixar d'utilitzar-se en 2002, sent substituït per cel·lulosa o la fibra de vidre. De totes maneres, aquest material s'ha utilitzat durant molts anys, amb la qual cosa continua estant molt present en el nostre entorn. Com a empresa, els llocs més comuns dels que realitzem la retirada d'amiant són les teulades, els dipòsits, les canonades i les plantes industrials. Des de Vertigen, per a empreses, finques o particulars ens oferim com a empresa de retirada d'amiant a Barcelona, de manera segura i controlada.

Teulades i cobertes

Plaques d’uralita en teulada i sostres.

Contenidors i recipients

Bidons i dipòsits en terrats.

Baixants i conductes

Estructures de baixants i tot tipus de canonades.

Fàbriques i plantes industrials

Edificis i plantes de producció