Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Pintors industrials i revestiments

Pintors industrials i revestiments

La teva empresa de pintura industrial i revestiments

El nostre servei com a empresa de pintors industrials permet que realitzem aquest servei en tota mena de façanes exteriors, siguin tant habitatges com edificis industrials o empresarials. Apliquem els nostres sistemes de treballadors verticals per a arribar a aplicar la pintura industrial en qualsevol racó i façana, sempre amb exactitud i higiene. Des de Vertigen pintem les façanes exteriors sigui com sigui la situació.

Pintors industrials i revestiments
Et portem fins a dalt de tot

Pintura industrial i instal·lació de revestiments

En el manteniment de les façanes, apliquem tant els serveis de pintors industrials com d'instal·ladors de revestiments exteriors. Ens adaptem a tot tipus de situaciones, podent oferir-te la solució que més s'adapti al teu cas, podent ser tant pintors de naus industrials com aplicadors de revestiments.

Com a empresa de pintors industrials a Barcelona, ens basem en la seguretat i el tracte pròxim, per a oferir un treball que sigui eficient i precís. Són molts anys aplicant pintura industrial en una gran varietat de façanes d'edificis urbans i industrials, aplicant també revestiments exteriors, paviments industrials o paviments de formigó imprès.

La nostra empresa de pintors industrials a Barcelona t'assessorarà durant tot el procés per a obtenir un resultat satisfactori i adaptat a les teves necessitats o les de l'empresa. Treballem com a pintors per a empreses trobant sempre la millor resposta per a organitzacions i indústries, siguin quines siguin les seves situacions ambientals. Els nostres treballs es diversifiquen entre els següents punts.

Pintat de sitges

Analitzant les seves condicions i característiques per a aconseguir un resultat durador.

Pintat d'espais confinats

Accedint a zones de difícil accés gràcies als nostres sistemes verticals.

Pintat de naus industrials

Podent aplicar correctament pintura industrial per a tota mena de façanes i situacions.

Pintura ignifuga per a pàrquings (protecció passiva contra incendis)

Realitzant la correcta senyalització i adequació dels espais