Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Neteja en alçada i rehabilitació de façanes

Neteja en alçada i rehabilitació de façanes

Neteja de vidres en altura i façanes

La neteja en alçada de vidres, vidres i edificis és una feina tècnica dedicada a una part de la façana de l'edifici. És indispensable estudiar bé l'objecte que es netejarà en alçada, com la superfície que representa, els materials implicats i la situació exterior. Analitzar el projecte per adequar el servei a les vostres necessitats ens permet oferir un resultat òptim, atès que cada cas és únic.
Neteja en alçada i rehabilitació de façanes
Et portem fins a dalt de tot

Servei de rehabilitació i neteja de façanes 

A causa de la dificultat d'accés a la part exterior dels edificis, tant la rehabilitació com la neteja de façanes són una tasca que requereix d'un equip especialitzat capaç de fer-lo de manera segura i efectiva. D'altra banda, la neteja de façanes verticals en altura aconsegueix recuperar el bon aspecte de l'edifici i millora l'entrada de llum interior. Especialment en aquelles estructures completament envidrades o noves construccions basades en la llum natural, com també aquells edificis amb sabor històric que necessiten rehabilitar la seva façana. En aquests projectes combinem tant elevadores, góndoles o tècniques verticals per a realitzar una neteja de façanes en altura que arribi fins a cada racó.

A Vertigen sempre apostem per la seguretat en el servei de neteja d'altura i rehabilitació de façanes d'edificis. Perquè som capaços de netejar tota la superfície d'una construcció, sigui del tipus que sigui i adaptant-nos sempre a les seves necessitats.

Després de més de 15 anys d'experiència realitzant neteges d'altura a Catalunya, coneixem les característiques de la ciutat, els seus edificis tant urbans com industrials, i l'entorn que l'envolta. En conseqüència, apliquem les millors mesures de seguretat per a una neteja d'altura eficaç.

Rehabilitació de façanes

Patis de llums

Patrimoni

Espais confinats