Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Línies de vida homologades i sistemes de seguretat

Línies de vida homologades i sistemes de seguretat

Línies de vida homologades, horitzontals i verticals

Conegudes com a línies de vida, es tracta dels sistemes d'ancoratge utilitzats com a protecció en la pràctica de treballs en altura. Permeten evitar caigudes i fan possible treballar en situació verticals o horitzontals sense córrer riscos. És indispensable que les línies de vida siguin homologades, certificades i que compleixin la llei per a poder utilitzar-les en el manteniment o neteja de superfícies.

Línies de vida homologades i sistemes de seguretat
Et portem fins a dalt de tot

Professionals en instal·lació de línies de vida

Comptem amb un equip especialitzat en la instal·lació de punts d'ancoratge que t'assessorarà i t'ajudarà durant tot el procés. Des de Vertigen oferim un tracte pròxim a Barcelona, que et permeti triar la millor opció segons necessitat. De la mateixa manera, et podem ajudar amb el manteniment de les línies de vida, per a assegurar-nos que continuen sent el segures. Sempre treballem amb material certificat i apliquem un estricte procés de seguretat.

Des de Vertigen considerem les línies de vida homologades com un efectiu sistema de protecció col·lectiu en aquelles zones dels edificis que requereixen d'una protecció precisa per a poder ser transitada amb normalitat.

El nostre equip està especialitzat en la instal·lació de línies de vida per a tota mena de necessitats i situacions en els edificis. Estudiem el cas en particular, assessorem i instal·lem línies de vida homologades a Barcelona, sempre certificades. Entre les línies de vida, podem trobar els següents tipus.

Línies de vida horitzontals

Pensades per a assegurar la llibertat de moviment en superfícies en les quals podem estar dempeus, però l'entorn requereix un sistema d'ancoratge segur.

Línies de vida verticals

Dissenyades perquè el treballador pugui baixar o pujar tot tipus d'altures subjectat, ja sigui per a escales o pisos superiors.

Línies de vida temporals

En aquest cas, parlem de quan no és necessari un ancoratge fix o permanent. Pot ser en situacions d'obres o muntatges temporals, sent una línia de vida removible.