Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Treballs verticals a l'alçada de cada indústria

Treballs en altura a mida

Treballs verticals que van des d'intervencions concretes a grans projectes. El nostre equip t'ofereix treballs en altura que van des d'una intervenció puntual, a planificacions d'alt rang. Especialistes en el sector industrial i empresarial, com també l'urbà a l'àrea de Barcelona.

Metodologia a l'altura

Els tres pilars que ens subjecten verticalment

Qualitat i Seguretat

Gràcies a una plantilla constantment en formació i equips de protecció individual de darrera generació, aconseguim uns alts estàndards en seguretat vertical.

Garantia de resultat

Garantim l'aplicació de les més noves i millors pràctiques, fruit dels cursos tècnics que realitzem juntament amb els millors proveïdors del mercat.

Socialment responsables

Tot projecte vertical és únic i diferent, i requereix una solució a mida. Tots els nostres treballs es duen a terme adaptant-se a les necessitats de cada situació.

Treballs verticals a Barcelona

Grifols
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Rubí
Ajuntament de Palafolls
IMK Instalaciones
Novantia
Treballs verticals orientats a la indústria
Et portem fins a dalt de tot

Treballs verticals per la indústria

Des de Vertigen oferim tant la realització d‟un projecte global com una intervenció puntual. Comptem amb una doble vocació: els treballs verticals al sector industrial i al món urbà. D´aquesta manera, som capaços d´oferir gran varietat de solucions en treballs verticals a Barcelona i tota la zona de Catalunya, anant des del manteniment de naus industrials a la rehabilitació d´edificis.
Coneix-nos
0
anys d'experiència
+ 0
projectes realitzats
0 %
clients satisfets

El teu pressupost a mida

T'assessorem per a que trobis la millor sol·lució per al teu projecte d'altura

Sol·licitar pressupost