Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Vertigen
Et portem fins a dalt de tot

Empresa de treballs verticals en alçada

Des de 'Vertigen Técnics Verticals' portem evolucionant el mercat des del 2006. Després de diversos anys treballant en la que era l'empresa de treballs verticals pionera, vam decidir llançar-nos de cap i obrir el nostre propi projecte. El nostre objectiu era aportar tot allò après per poder millorar-ho.

Comencem treballant al món urbà, coneixent des de molt a prop el funcionament de les comunitats de veïns, les necessitats de les ciutats i tot el que implica aquest procés de treball. D'aquesta manera, vam aprendre a intervenir tant de manera puntual com en grans obres.

Tota aquesta experiència ens va portar a treballar també amb institucions públiques i organitzacions, amb projectes d'alt impacte i responsabilitat. Finalment, en el nostre desig de desenvolupament i formació continuada, hem arribat fins als projectes industrials, i som capaços d'oferir un servei immensament complet a totes aquelles marques que necessitin solucions personalitzades.
Contacta'ns

Què diferencia la nostra empresa de treballs en alçada

0
anys d'experiència
+ 0
projectes realitzats
0 %
clients satisfets

Podem entrar en qualsevol moment i en tota mena de projectes. Ens encanta escoltar nous projectes i conèixer les vostres necessitats, per poder oferir respostes àgils i adaptades. Això és el que ens permet treballar tant al món industrial com a l'urbà.

A més a més, creiem en la importància d'un bon equip. Comptem amb una filosofia interna que cerca empoderar els nostres treballadors, per ajudar-los a créixer i arribar fins a noves quotes de qualitat. Creiem que Vertigen som tots: un client satisfet comença per un equip satisfet.

Sigui quin sigui el cas, oferim un gran ventall de facilitats al projecte. Podem col·laborar amb altres empreses, fer tasques puntuals, grans manteniments o solucions a mida. A més, després de tants anys de creixement, hem desenvolupat sinergies amb els arquitectes professionals, sabent com treballar sempre de manera coordinada.

Metodologia a l'altura

Els tres pilars que ens subjecten verticalment

Qualitat i Seguretat

Gràcies a una plantilla constantment en formació i equips de protecció individual de darrera generació, aconseguim uns alts estàndards en seguretat vertical.

Garantia de resultat

Garantim l'aplicació de les més noves i millors pràctiques, fruit dels cursos tècnics que realitzem juntament amb els millors proveïdors del mercat.

Socialment responsables

Tot projecte vertical és únic i diferent, i requereix una solució a mida. Tots els nostres treballs es duen a terme adaptant-se a les necessitats de cada situació.

El teu pressupost a mida

T'assessorem per a que trobis la millor sol·lució per al teu projecte d'altura

Sol·licitar pressupost