Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Aïllament tèrmic exterior SATE

Aïllament tèrmic exterior SATE

Aïllament SATE a Barcelona

Els sistemes SATE fan referència a l'acrònim de Sistemes d'Aïllament Tèrmic per a Exteriors, utilitzats per a aïllar de manera eficaç els elements tèrmics i acústics d'una façana. L'aïllament SATE és molt valorat per la seva gran capacitat d'estalvi tèrmic i insonorització de l'entorn, marcant també la diferència en l'estalvi energètic. En conseqüències, és freqüent que la majoria d'edificis, especialment els d'organitzacions, comptin amb sistemes d'aïllament SATE.

Aïllament tèrmic exterior SATE
Et portem fins a dalt de tot

Instal·ladors d'aïllament tèrmic per a exterior

El nostre equip especialitzat en SATE a Barcelona t'ajudarà a potenciar l'eficiència energètica de l'edifici per a millorar el seu confort. L'aïllament SATE aïlla tèrmicament les façanes exteriors i suprimeix els sons. Es tracta de sistemes que combinen una base aïllant amb un revestiment exterior. S'apliquen tant en casos de rehabilitació com d'obra nova. A més, aporten un extra de resistència i durabilitat a les façanes en les quals s'instal·la.

Des de Vertigen duem a terme una instal·lació professional i manteniment dels sistemes d'aïllament tèrmic exterior. Això significa que t'acompanyem, assessorem i apliquem tot el procés que necessites en SATE. Començant per la preparació de l'edifici, afegint els suports necessaris i estudiant les necessitats de la façana. D'altra banda, instal·lem també els perfils per a col·locar de manera òptima les plaques d'aïllament. I finalment, col·loquem les plaques aïllants i ens encarreguem de que obtinguis el millor resultat possible.

Per tot això, l'aïllament tèrmic exterior SATE a Barcelona és molt valorat per la seva capacitat de contribuir al benestar de les persones i pel seu alt impacte que contribueix a l'eficiència energètica. Cal destacar l'impacte positiu de l'aïllament SATE.

Transmissió tèrmica

Minimitza la transmissió tèrmica que reben les parets i façanes de l'exterior.

Estalvi de costos

Reducció del cost de la calefacció i reducció del refredament a l'hivern.

Confort i benestar

Millora del confort en totes les estacions de l’any.

Higiene i seguretat

La higiene de l'edifici es veu millorada, prevenint floridura i acumulacions d'humitat.